21 dies vegans – 3a edició

Tornen els 21 dies vegans, ara ja amb la tercera edició! Fa temps que et planteges fer un pas més cap al veganisme i no trobes el moment? No sabries què comprar, on trobar-ho o què cuinar? T’aniria bé fer el pas amb el suport d’un grup en una situació semblant a la teva? Voldries comptar amb gent que ja és vegana des de fa temps perquè et donessin un cop de mà? Deixa que t’ajudem d’una forma totalment gratuïta!

Aprofita ara aquesta oportunitat: apunta’t al repte dels 21 dies vegans d’ànimaL!

El sistema és molt senzill: hem obert un grup de Facebook privat on anirem donant idees, programant menús, resolent dubtes… i on tothom pot participar sense cap compromís. Comencem l’1 de novembre: la primera setmana la donem de marge per anar entrant i situar-nos i els 21 dies aniran del 8 al 28 de novembre. No pots faltar, t’hi esperem!!

Ja tenim el grup obert, pots sol·licitar l’accés aquí. Només et caldrà un perfil de Facebook i respondre tres senzilles preguntes per evitar robots i spammers.

Ens veiem allà, una abraçada!