BurriacXtrem 2019

Quin matí més intens! Avui hem estat a Argentona en un ambient esportiu súper agradable! 👏🏃‍♀️🏃‍♂️
Hem fet més de 200 entrepans vegans per a les persones que corrien la cursa BurriacXtrem (17 i 28km amb força desnivell!) i hem posat paradeta amb informació sobre l’associació i els avantatges del veganisme en l’esport 🥦🦍

Visca l’esport i visca el veganisme!🤸‍♂️
Es pot estar en forma sense menjar animals!🏋️‍♀️
💚Gràcies Paula, Cristian, David i Esther per fer-ho possible!! I gràcies a a les persones que desinteressadament us heu acostat a donar un cop de mà, a les companyes que volíeu venir i no heu pogut, i a les que sempre hi sou aportant des de vies diverses 😘🙏
.
Enhorabona a l’organització @burriacxtrem i a les tantíssimes voluntàries que s’ho curren durant dies, hores, nits i matinades perquè les participants gaudeixin una gran experiència! I aplaudiments màxims per a @speaker_events que porta la seva feina a la sang!
Visca la bona gent!
👏👏🙌