Xerrada amb Maresme pel Clima

Ahir divendres vam fer una xerrada informal al Cafè de Mar de Mataró a petició de Maresme pel Clima. En un ambient distès i molt agradable cinc activistes veganes vam exposar la nostra experiència a una desena d’assistents molt conscienciades amb el canvi climàtic i que s’estaven plantejant (o ja havien fet) les primeres passes cap a un estil de vida i d’alimentació més respectuós amb el medi ambient i amb els drets bàsics dels animals.

Les dues hores d’intercanvi d’impressions van passar molt ràpides i van quedar encara molts dubtes per respondre, així que vam decidir tornar-nos a trobar en breu i donar-los d’aquesta manera tot el suport que puguin necessitar.

Estem molt agraïdes a Maresme pel Clima per aquesta oportunitat i pel seu interès, va ser una experiència fantàstica!