Sant Jordi solidari 2019

Aquest any tornem a posar paradeta pels animals!! 📗🌹
Tindrem llibres i roses acabats de sortir del forn. No et quedis sense! TOTS ELS BENEFICIS aniran destinats a tallers, xerrades i material per difusió del veganisme i la cura dels animals.🐾 Ens trobareu a la cantonada de Plaça Espanya amb La Riera de Mataró. MIL GRÀCIES!! 💚

*Gràcies als guanys de l’any passat, vam poder rescatar en Mik de ser eutanasiat, el vam dur al veterinari per curar-lo i vam trobar-li una llar 🐱 També vam poder participar a la Fira animalista-vegana del Maresme, adquirir material de promoció del veganisme i organitzar una reunió especial per enfortir el grup. Aquest any tenim programades xerrades i tallers que anirem anunciant  GRÀCIES!!!

SJordi ànimaL
Part de l’equip ànimaL en finalitzar Sant Jordi 2018 🙂