21 Dies Vegans – 2a edició

Arriba la 2a edició dels 21 Dies Vegans ànimaL! Després de l’èxit de la primera edició, amb més de 100 inscrites, tornem a engegar aquesta iniciativa amb tanta demanda. Aquesta vegada, en un format de grup més reduït i amb contingut més ampli.

Fa temps que et planteges un pas cap al veganisme i no trobes el moment? No sabries què comprar, on trobar-ho o què cuinar? T’aniria bé fer el pas amb el suport d’un grup en una situació semblant a la teva? Voldries comptar amb gent que ja és vegana des de fa temps perquè et donessin un cop de mà? I si fos gratis?

Ha arribat el moment! Apunta’t al repte 21 dies vegans ànimaL!

Obrirem grup el dia 15 i comencem el 18 d’octubre.

T’animes? Comptem amb tu! Escriu-nos a somanimaanimal@gmail.com per a poder accedir.

Vinga que ho passarem genial! Qualsevol dubte ens dius 😉