Dia mundial del Cube of Truth

Dissabte 3 de novembre de 2018. Dia mundial del Cub de la Veritat (Cube of Truth, Anonymous for the Voiceless). Més de 500 ciutats van participar d’aquesta acció informativa i de conscienciació sobre la terrible veritat que hi ha darrere la industria que acumula enormes guanys econòmics amb l’explotació i assassinat de milers d’animals innocents. Una indústria que es troba arreu del planeta i que és una de les majors causants del seu deteriorament i del canvi climàtic, així com de desigualtats i la manca de salut de les persones que en consumeixen els seus “productes”.

El grup AV de la ciutat de Mataró, que havia estat “aparcat” durant uns mesos tornava a l’acció davant de l’ajuntament amb un equip coordinador renovat. Alguns activistes eren experimentats, uns altres s’estrenaven i tots junts sumavem esforços per fer veure, escoltar i entendre la realitat a les persones que encara avui veuen com a normal, necessari i correcte l’assassinat, explotació i ús d’animals que volen ser lliures i no convertits en roba, objectes, entreteniment o menjar.

La jornada, que va durar de 5 de la tarda a 8 del vespre, va anar molt bé. Amb una participació d’unes 16 activistes, van ser 58 les persones que van marxar amb informació i inquietuds per canviar. Moltes gràcies a totes les que vau venir!

Seguirem lluitant i ajudant a tothom que obri els ulls i vulgui formar part del canvi, perquè és urgent, necessari i de justicia.

Si tens alguna consulta o vols col·laborar en els propers Cube of Truth, contacta a avmataro@gmail.com o escriu al grup d’Anonymous for the Voiceless a Mataró al Facebook oficial.

El pròxim Cube of Truth tindrà lloc el dia 15 de desembre a la Plaça Santa Anna de Mataró, a partir de les 17h. La gent de ànimaL no ens ho perdrem! Us hi esperem!!

Foto1 av
Foto2 av
Foto3 av
Foto4 av

Targetes informatives: