Día mundial del Cube of Truth

CAT

Dissabte 3 de novembre de 2018. Dia mundial del Cub de la Veritat (Cube of Truth, Anonymous for the Voiceless). Més de 500 ciutats van participar d’aquesta acció informativa i de conscienciació sobre la terrible veritat que hi ha darrere la industria que acumula enormes guanys econòmics amb l’explotació i assassinat de milers d’animals innocents. Una indústria que es troba arreu del planeta i que és una de les majors causants del seu deteriorament i del canvi climàtic, així com de desigualtats i la manca de salut de les persones que en consumeixen els seus “productes”.

El grup AV de la ciutat de Mataró, que havia estat “aparcat” durant uns mesos tornava a l’acció davant de l’ajuntament amb un equip coordinador renovat. Alguns activistes eren experimentats, uns altres s’estrenaven i tots junts sumavem esforços per fer veure, escoltar i entendre la realitat a les persones que encara avui veuen com a normal, necessari i correcte l’assassinat, explotació i ús d’animals que volen ser lliures i no convertits en roba, objectes, entreteniment o menjar.

La jornada, que va durar de 5 de la tarda a 8 del vespre, va anar molt bé. Amb una participació d’unes 16 activistes, van ser 58 les persones que van marxar amb informació i inquietuds per canviar. Moltes gràcies a totes les que vau venir!

Seguirem lluitant i ajudant a tothom que obri els ulls i vulgui formar part del canvi, perquè és urgent, necessari i de justicia.

Si tens alguna consulta o vols col·laborar en els propers Cube of Truth, contacta a avmataro@gmail.com o escriu al grup d’Anonymous for the Voiceless a Mataró al Facebook oficial.

El pròxim Cube of Truth tindrà lloc el dia 15 de desembre a la Plaça Santa Anna de Mataró, a partir de les 17h. La gent de ànimaL no ens ho perdrem! Us hi esperem!!

[Fotografies més abaix ↓↓↓]

 

CAST

Sábado 3 de noviembre de 2018. Día mundial del Cubo de la Verdad (Cube of Truth, Anonymous for the Voiceless). Más de 500 ciudades participaron de esta acción informativa y de concienciación sobre la terrible verdad que hay detrás de la industria que acumula enormes ganancias económicas con la explotación y asesinato de miles de animales inocentes. Una industria que se encuentra por todo el planeta y que es una de las mayores causantes de su deterioro y del cambio climático, así como de desigualdades y de la falta de salud de las personas que consumen sus “productos”.

El grupo AV de la ciudad de Mataró, que había estado “aparcado” durante unos meses, volvía a la acción delante del ayuntamiento con un equipo coordinador renovado. Algunos activistas eran experimentados, otros se estrenaban y todos juntos sumábamos esfuerzos para hacer ver, escuchar y entender la realidad a las personas que todavía hoy ven como normal, necesario y correcto el asesinato, explotación y uso de animales que quieren ser libres y no convertidos en ropa, objetos, entretenimiento o comida.

La jornada, que duró de 5 a 8 de la tarde, fue muy bien. Con una participación de unas 16 activistas, fueron 58 las personas que se fueron con información e inquietudes por cambiar. ¡Muchas gracias a todas las que vinisteis!

Seguiremos luchando y ayudando a todas aquellas personas que abran los ojos y quieran formar parte del cambio, porque es urgente, necesario y de justicia.

Si tienes alguna consulta o quieres colaborar en los próximos Cube of Truth, contacta a avmataro@gmail.com o escribe al grupo de Anonymous for the Voiceless en Mataró en el Facebook oficial.

El próximo Cube of Truth tendrá lugar el día 15 de diciembre en la Plaza Santa Anna de Mataró, a partir de las 17h. ¡La gente de ànimaL no nos lo perderemos! ¡¡Allí os esperamos!!

 

Algunas fotos del evento:

Foto1 avFoto2 avFoto3 avFoto4 av

Targetes informatives/Tarjetas informativas:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *