ànimaL foodie 2019

Amb moltíssima il·lusió us presentem “ànimaL foodie 2019“, una tríada de tallers i tastets de cuina vegana per a tots els gustos!

Hi hem estat treballant amb cura durant setmanes, i seguim perfilant detalls, que anirem actualitzant al web i a les xarxes.

AJORNEM el tast de vins al novembre i el taller de formatges al desembre! Com sabeu el local on ho fèiem està de trasllat però encara no han acabat, i no hem trobat alternativa adient. Volem oferir-vos la millor qualitat i donar el millor de nosaltres, i per a fer-ho les presses no són bones. Les persones que estàveu inscrites heu rebut un correu. Moltes gràcies per confiar en nosaltres! 🐮 💚

Aquí teniu les línies generals per anar fent boca:

vFINAL ànimal foodie 2019 cartell (3)

Començarem el dissabte 21 de setembre al matí (de 10 a 14h) amb un taller en el qual elaborarem un menú ben complet i podrem compartir el menjar cuinat. El preu aproximat serà de 20€ en total per persona, i inclourà: ingredients, 4 hores de taller, degustació, materials, dossier. Haureu de reservar la plaça mitjançant el formulari que estarà disponible aviat.

Tots els tallers i tastets tindran lloc a l’espai de Kinetic Food, a Mataró. Els preus variaran en funció dels productes, seran simbòlics i benèfics, per cobrir despeses i lloguer del local. Les persones que impartiran i organitzen els tallers ho fem voluntàriament per benefici dels animals i el planeta🐾 Estigueu ben atents que aviat publicarem detalls i enllaç a inscripcions!!

Si teniu qualsevol consulta o us sentiu tan temptats que no podeu esperar a inscriure-us, feu-nos un correu o escriviu al formulari de contacte i us atendrem tan aviat com puguem.

Comptem amb tu!!

Equip ànimaL