Xerrada: Els efectes ambientals de la ramaderia intensiva

Què fas la tarda de divendres? Agafa l’agenda perquè t’explicarem els efectes ambientals que té la ramaderia intensiva en 35-40 minuts! Serà al nostre perfil de facebook, en directe, divendres 8 de maig a les 18:30h.

Saps quin tipus de contaminació i quins impactes té fer servir animals per a consum humà? Quina és la nostra responsabilitat en tot això? Has sentit a parlar de la paradoxa sorites?

Divendres s’acaben els teus dubtes, gràcies a en Cristian Moyano. Ell és membre d’ànimaL, investigador doctorand a l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA), docent investigador al Departament de Filosofia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i vicepresident de la Red de Transición.

No t’ho perdis! Podràs fer preguntes i descobriràs quins són els efectes que comprar i menjar carn té per al planeta i els éssers que hi vivim.