Manifestació amb Fridays for Future Mataró

Divendres 17 vam sortir al carrer, cridades per @fridaysforfuturemataro, per una causa molt important i que ens afecta a totes: la Vida al planeta Terra és en perill.

Ja van molts animals, persones, ecosistemes i continents perjudicats. El planeta crema i s’inunda, les espècies s’extingeixen, la contaminació va en augment… És dur saber que la major part dels danys els hem causat els humans, però la part positiva és que si en som responsables també podem ser-ho per a fer el bé. Podem canviar coses cap a millor, per exemple tenint en compte el veganisme.

Sovint oblidem que l’estil de vida que cadascú de nosaltres porta té un impacte enorme en l’entorn i la resta d’habitants del planeta. La presència d’ànimaL pretenia això, posar de manifest la relació alimentació-clima, del que poques vegades es parla tot i ser una de les causes principals del problema i de les més fàcils de canviar.

🌱Som-hi!!!