Arriben els 21 dies vegans d’ànimaL

Fa temps que et planteges un pas cap al veganisme i no trobes el moment? No sabries què comprar, on trobar-ho o què cuinar? T’aniria bé fer el pas amb el suport d’un grup en una situació semblant a la teva? Voldries comptar amb gent que ja és vegana des de fa temps perquè et donessin un cop de mà? I si fos gratis?

Ha arribat el moment! Apunta’t al repte 21 dies vegans ànimaL!

Hem creat un grup tancat de facebook en el qual trobaràs material de tota mena i molt de suport! Pujarem llistes de la compra, idees de receptes senzilles (entrepans, esmorzars, berenars), receptes de plats i postres, menús complets. Intentarem donar resposta als teus dubtes, compartirem fotos dels plats cuinats en el dia i farem algun directe cuinant des de casa!

Començarem el dilluns 20 amb la “setmana 0”, serà de preparació, presentacions i introducció. I després, durant les següents 3 setmanes compartirem els menús, tant per als qui vulgueu seguir-los més estrictament, com per als qui vulgueu anar agafant idees i adaptant a les vostres necessitats.

T’animes? Comptem amb tu! Escriu-nos per a poder accedir.

Vinga que ho passarem genial!!

Qualsevol dubte ens dius 😉

Equip ànimaL