Cop de mà al santuari el Hogar

Comencem la setmana amb una mica de mal de cames, esquena i braços, però amb un somriure enoorme! 😄

Estem súper contentes d’haver pogut donar un cop de mà a @fundacionelhogar durant aquest cap de setmana, construïnt casetes de fusta, preparant el terreny per a la casa-cova i cuinant per a moltes voluntàries.

Ens sentim agraïdes d’haver conegut millor el projecte i les persones boniques i animalons que hi éreu aquests dies. És genial poder treballar plegades per donar una vida digna als animals humans i no humans que es traslladaran a les terres del nou santuari. 🐷💚
Tornarem aviat!!

➡️ Pots ajudar al santuari El Hogar:
✔️fent-te voluntària
✔️portant eines, mantes, menjar
✔️fent donació
✔️allotjant-te a @hospedajelacabana

➕info a www.elhogar-animalsanctuary.org