¡Éxito en la Feria animalista-vegana del Maresme!

CAT

Com sabreu moltes de les persones que ens seguiu i col·laboreu amb ànimaL d’una o altra manera, el passat diumenge 16 de setembre va tenir lloc la II Fira animalista vegana del Maresme, a Mataró. Organitzada per SOS Animals Maresme, va ser una jornada intensa i festiva, plena d’activitats i de gent. 

Les primeres estimacions de la premsa local deien que van ser més de 600 persones les que van passar pel recinte firal del Parc central nou de Mataró per assistir, els organitzadors diuen que prop d’un miler.

IMG_20180916_085641

Des de primera hora les entitats i associacions participants preparavem els stands. A ànimaL vam tenir el privilegi de fer costat amb gent de bon cor i bon fer com l’SPAM de Mataró, SOS BDN, Galgos112, la Fundació Mona, Visuanimal, SeaShepherd, HuronLife, Progat, el santuari El Hogar, entre molts altres. Va ser un plaer participar i col·laborar plegades per un món lliure de patiment animal.

IMG-20180916-WA0001

Mireu que bé que va quedar la paradeta!

paradeta org3 aL

A dos quarts de deu del matí, la batukada New Wave començava a donar canya des de la plaça Santa Anna de Mataró i pujava aplegant gent cap al parc. Cap a les onze arribaven al parc i ens donaven energies per encarar el dia. L’escola de dansa Pas a pas oferia sessions de dansa i Zumba participatiu per mantenir el ritme. Van haver diverses xerrades sobre maltractament animal, sobre adopcions, sobre mites i veritats de les fures i desfilades d’animals en adopció, a càrrec de SOS Animals Maresme i Olga Ortiz, advocada de l’associació. I més bones notícies! Sabeu què? Deu peluts van trobar una llar!! 🙂

escenari sos

Hem de confessar també que ens vam llepar els dits amb el deliciós menjar de La Vegavana que portava la seva Food truck des de Sils (Girona) i que es va exhaurir poc després de les cinc de la tarda!

Cap al final de la jornada es va fer un sorteig d’un tatuatge valorat en dos-cents euros!

I… mireu, mireu, sortim a Google StreetView!! Per cortesia de @mediaskyes, podeu veure’ns aquí amb vista de 360º a l’espai firal, passant a la posteritat amb un link al documental Earthlings inclòs ;P

parada google animaLLes ànimes amb ganes de posar un granet de sorra per fer d’aquest món un lloc  millor s’acaben trobant. A la Fira animalista vegana del Maresme en van ser unes quantes. Aquí teniu una mostra d’una que va marxar ben contenta amb el seu súper pack ànimaL! Mil gràcies a totes, ànimes boniques, per fer-ho possible! 💛🐾👣

insta pack animaL

 

CAST

Como sabréis muchas de las personas que nos seguís y colaboráis con ànimaL de una u otra manera, el pasado domingo 16 de septiembre tuvo lugar la II Feria animalista vegana del Maresme, en Mataró. Fue una jornada intensa y festiva, llena de actividades y de gente. Las primeras estimaciones locales dicen que fueron más de 600 personas las que se pasaron por el recinto ferial del parque central nuevo de Mataró para asistir, los organizadores afirmaron que fueron casi mil.

IMG_20180916_085641

Desde primera hora las entidades y asociaciones participantes preparábamos los stands. En ànimaL tuvimos el privilegio de estar junto a gente de buen corazón y buen hacer como SPAM de Mataró, SOS BDN, Galgos112Fundació Mona, Visuanimal, SeaShepherd, HuronLife, Progat, el santuario El Hogar, entre muchos otros. Fue un placer participar y colaborar juntas por un mundo libre de sufrimiento animal.

IMG-20180916-WA0001

¡Mirad qué bien quedó el stand!

paradeta org3 aL

A las diez y media de la mañana, la batukada New Wave empezaba a dar caña desde la plaza Santa Anna de Mataró y subía juntando a gente hacia el parque. Sobre las once llegaban al parque y nos daban energías para encarar el día. La escuela de danza Pas a pas ofrecía sesiones de danza y zumba participativo para mantener el ritmo. Se dieron varias charlas sobre maltrato animal, adopciones, sobre mitos y verdades de los hurones, y hubo desfiles de animales en adopción, a cargo de SOS Animals Maresme y Olga Ortiz, abogada de la asociación. ¡Y tenemos más buenas noticias! ¿Sabéis qué? Diez peludos encontraron un hogar!! 🙂

escenari sos

Tenemos que confesar también que nos chupamos los dedos con la deliciosa comida de La Vegavana que traía su Food truck desde Sils (Girona) y que ¡se agotó poco después de las cinco de la tarde!

Hacia el final de la jornada se realizó el sorteo de ¡un tatuaje valorado en dos cientos euros!

Y… mirad, mirad, ¡¡salimos en Google StreetView!! Por cortesía de @mediaskyes, podéis vernos aquí con vista de 360º en el espacio firal, pasando a la posteridad con un link al documental Earthlings incluido ;P

parada google animaL

Las almas con ganas de poner un granito de arena por hacer de este mundo un lugar mejor se acaban encontrando. Ayer, en la Feria animalista vegana del Maresme, fueron unas cuantas. Aquí tenéis una muestra de una que se fue bien contenta con su súper pack ànimaL^^ ¡Mil gracias a todas, almas bonitas, por hacerlo posible!💛🐾👣

insta pack animaL

*Fotos: mediasky.es; SOSAnimalsMaresme; C.Moyano; J. Hens; E. Molina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *