Èxit a la Fira animalista-vegana del Maresme!

Com sabreu moltes de les persones que ens seguiu i col·laboreu amb ànimaL d’una o altra manera, el passat diumenge 16 de setembre va tenir lloc la II Fira animalista vegana del Maresme, a Mataró. Organitzada per SOS Animals Maresme, va ser una jornada intensa i festiva, plena d’activitats i de gent. 

Les primeres estimacions de la premsa local deien que van ser més de 600 persones les que van passar pel recinte firal del Parc central nou de Mataró per assistir, els organitzadors diuen que prop d’un miler.

IMG_20180916_085641

Des de primera hora les entitats i associacions participants preparavem els stands. A ànimaL vam tenir el privilegi de fer costat amb gent de bon cor i bon fer com l’SPAM de Mataró, SOS BDN, Galgos112, la Fundació Mona, Visuanimal, SeaShepherd, HuronLife, Progat, el santuari El Hogar, entre molts altres. Va ser un plaer participar i col·laborar plegades per un món lliure de patiment animal.

IMG-20180916-WA0001

Mireu que bé que va quedar la paradeta!

paradeta org3 aL

A dos quarts de deu del matí, la batukada New Wave començava a donar canya des de la plaça Santa Anna de Mataró i pujava aplegant gent cap al parc. Cap a les onze arribaven al parc i ens donaven energies per encarar el dia. L’escola de dansa Pas a pas oferia sessions de dansa i Zumba participatiu per mantenir el ritme. Van haver diverses xerrades sobre maltractament animal, sobre adopcions, sobre mites i veritats de les fures i desfilades d’animals en adopció, a càrrec de SOS Animals Maresme i Olga Ortiz, advocada de l’associació. I més bones notícies! Sabeu què? Deu peluts van trobar una llar!! 🙂

escenari sos

Hem de confessar també que ens vam llepar els dits amb el deliciós menjar de La Vegavana que portava la seva Food truck des de Sils (Girona) i que es va exhaurir poc després de les cinc de la tarda!

Cap al final de la jornada es va fer un sorteig d’un tatuatge valorat en dos-cents euros!

I… mireu, mireu, sortim a Google StreetView!! Per cortesia de @mediaskyes, podeu veure’ns aquí amb vista de 360º a l’espai firal, passant a la posteritat amb un link al documental Earthlings inclòs ;P

parada google animaLLes ànimes amb ganes de posar un granet de sorra per fer d’aquest món un lloc  millor s’acaben trobant. A la Fira animalista vegana del Maresme en van ser unes quantes. Aquí teniu una mostra d’una que va marxar ben contenta amb el seu súper pack ànimaL! Mil gràcies a totes, ànimes boniques, per fer-ho possible! 💛🐾👣

insta pack animaL
*Fotos: mediasky.es; SOSAnimalsMaresme; C.Moyano; J. Hens; E. Molina